Multibetong AS
Multibetong AS ble stiftet i 2008. Selskapets formål var å kunne tilby tjenester innen Industrimaling og betongrehabilitering til offentlig og privat sektor. I 2016 ble datterselskapet Multibetong Drift AS dannet. Aksjonærer har 25 års erfaring ifra bransjen, med dyktige ansatte som har fulgt bedriften i mange år.
Bedriften er lokalisert med verksted, lager og kontor i Narvik. Multibetong AS har per i dag 17 ansatte. Alle med flere års erfaring og faglig kompetanse innenfor bygg og anlegg. Bedriften er godkjent for ansvarsrett, og har sentralgodkjenning i klasse 2.
Multibetong AS utfører alt fra vedlikeholdsoppdrag til totalentrepriser innen bygg og anlegg. I oktober 2013 ble vi godkjent som lærebedrift i betongfaget, og maskinførefaget av Nordlands Fylkeskommune. Siden den gang har vi hatt flere elever med praksis hos oss.

Våre systemer for internkontroll, HMS og kvalitetssikring er under kontinuerlig utvikling for å gjennomføre prosjektene våre på best mulig måte, både for oppdragsgiver, miljøet og egen sikkerhet.

Vi har alltid fokus på å løse kundens behov på best mulig måte, i forhold til økonomi, kvalitet og godt samarbeid.
Godkjenninger
Multibetong AS har godkjenning for mottak av armert betong og asfalt. Vi selger også per i dag steinmasser fra egne tomter på Djupvik.

Sentralgodkjenning
Godkjenning for polyureaspraying
Miljøfyrtårn sertifisering
Klima og miljørapport er tilgjengelig ved forespørsel.
Medlemskap
Kontakt oss
Made on
Tilda